Audycja kulinarna – przetwory PRZETWORY Buraki marynowane Buraki na zimę z cebulą i czosnkiem Cukinia a’la ananas Cukinia po gruzińsku Czekośliwki Czosnek kiszony Dżem czereśniowo-różany Dżem i sok z wiśni Dżem truskawkowo-różany Dżem z aronii Dżem z czarnej porzeczki Dżem z truskawek, aronii i jabłek Ketchup Ketchup à la sos do spaghetti Ketchup z cukinii Ketchup ze śliwek węgierek Kompot z czereśni na zimę Konfitury z cebuli Konfitury z wiśni Grzyby marynowane Grzyby marynowane na słodko Grzyby (podpinki, opieńki) – zamrażanie Kapusta kiszona w słoikach Kostka ogórkowa kiszona Marmolada z jabłek, śliwek i pomidorów Ogórki kiszone (3 wersje) Ogórki konserwowe (2 wersje) Ogórki meksykańskie Ogórki w zalewie musztardowej (2 wersje) Ogórki z kurkumą Papryka marynowana (konserwowa) Papryka w słoikach Pigwa do słoików Pigwa do żucia Pigwa – sok Powidła śliwkowe z piekarnika (śliwki węgierki z piekarnika) Powidłaz papryki Przysmak z węgierek (powidła) Sałatka z buraków do słoika Sałatka z cukinii „Pyszota” (do słoików) Sałatka z czerwonej kapusty (do słoików) Sałatka z ogórków kiszonych z papryką Sałatka z papryki i buraków (do słoików) Sałatka z suszonymi pomidorami z fetą Sok przecierowy Sok z mięty Syrop z kwiatów bzu czarnego Syrop z mniszka Wołowina do słoików Zalewa do papryki marynowanej Zakwas buraczano-warzywny (2 wersje) Wróć do LISTY WSZYSTKICH PRZEPISÓW